Tuesday, June 15, 2010

... kne Tag!!!=)

...Assalamualaikum w.b.t...

Time jln2 kat blog "Bustanulmahabbah", hurmm.. Kne tag?.. sbnrnya, tak taw sgt pun sal 'tag-mentag' ni..hehe..

jd, bg tidak menghampakan dan menghormati permintaan shbtku,farah diana.. Sy try jwb tag tuh.. hek3..asalkan kamu gembira,ya ukhti..
to farah : bace jgn tak bace..=)

check it out!!!

what is your full name?

full name?.. hurmm..kne tngok ic dlu la..hek3.. p,commercial name : wardahdiana..
when is your birthday?

Tak syok r btaw kat sini.. yang penting, nombor kat depan dia 28….

what is your sugar daddy's name?

gula ayah?.. Ayah akk takde gula,ade glucose je.. haha

what is your mum's name?

…che Fatimah binti che mat…=)

how many siblings do you have?

5 orang..ramai kan? Kan?
where do you live?
…Terengganu… tenang dan damai.. walaupun ade orang kate, org cni sombong..=p

your favourite colour?

…rahsia…
still studying?

insyaAllah.. minal mahdi ilal lahdi..
do you have bestfriend?

Yep…
do you love them?

So much...=) more than myself..
pop or jazz?

Pop ke,jazz ke… tak kenai la pulak.. tlg introducekan leh??

chicken or beef?

Dulu2,kwn baik ngn mereka ni…tp,da lost contact..hek3

coke or 100 plus?

…say no to coke.. 100 plus(favorite,tp…)
what brand is your purse?

…oho,brand?.. takde brand pun.. yg penting,ade duit..kan?kan?
how much do you have in your wallet right now?

…tak taw la pulak..sume belanjawan,bendahari yang incharge..haha
high heels or flat?

Yg sederhana..

Klo tinggi, terpeleok lak,wat malu je..huhu

Klo flat, nampk pendek lak..hi3..

skirts or jeans?

..hurmm.. ntahlah..lme dah tak berkenalan dngan skirts n jeans ni.. ke benua mane ntah dorang tengah travel.. hehehe

shirt or blouse?

..hurmm..jap2..nak pikir..
watch or bracelet?

Dua2.. p bracelet pakai time raye je.. =)

favourite watch's brand?

Bak kate lagu siti ; biarlah rahsia…hak3
do you have boyfriend/girlfriend?

Mane leh bgtaw..rahsia kerajaan tuh dik…haha

did you love him?

Love tu,pe maknenye.. tak tengok kamus/mu’jam lagi.. hurmmm..
did you ever kiss him?

Kiss tu bhase pew? Jerman ek?? haha
facebook or myspace?

Ntahla.. rasenye dua2 takde.. kne cek smula lor..
what is your dream?

nk makan ice-cream..=p haha

Yg psti,MARDHATILLAH…

BERIKAN 5 YANG ANDA TAU TENTANG ORANG YANG MENTAG ANDA :
org pendang,kedah..

Skolah kat maktab mahmud..

Skrg blajaq kat ipg,kdri..(ppismp pai 2)

n.exco tugas2 khas BADAM

lepas ni, dia nk submit kertas keje ”kursus sembelihan”...=p

nak tambah satu ag tentang dia bleh?

org ni sayang sy,sbb tu la dia tag.. kan farah?? (haha,juz kidding)

5 orang sahabat-sahabat bertuah yang di`tag'?
jeng3... tekelah sendiri sape orgnye..

Adakah anda happy sekarang?

..tak sngt..=) wat2 hepy la ek.. haha
Kenapa anda happy?

Klo tak hepy, tak perlu jwbla soalan ni kan?..=)

Apakah benda yang boleh membuat anda happy?

Bile org lain hepy..=)
Pernahkan anda menerima tag?.

Tak kot.. ni first time..(klo tak silap r)..hehe

Berikan 9 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda mahu tag supaya dapat respond.

…9 je ke?.. aduss..

Ehem.. nanti,ade lak yang terase sbb tak di ‘tag’.. haha..

Jd,sape2 yg jenguk blog sy ni n ade kelapangn : Dengan segala hormatnya, anda semua telah ditag!!!

Jwbla dengn suka +rela yep..tp,sy tak pakse… yg penting,anda bahagia..hehe

benda yang paling tak suka dilakukan kerana melecehkan dan merahsiakan...

...undefined...=p

Nyatakan sesuatu tentang orang yang anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe, asalkan anda happy.

… no komen..=)

Ni soalan cepu emas nih. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?

…Yep,Alhamdulillah.. hepy dan bhagia dgn apa yang ade dan dengan ape yg telah dianugerahkan olehNya,sma ade dlm bntuk nikmat atau ujian drNya…=)


Kepada sahabat2 yang di`tag' ikut arahan dibawah ye..
1. copy dan paste soalan2 diatas..
2. jawab soalan tersebut..
3 tag sa
habat2 anda yang lain...


ok,that's all.. tq..(^_^)


6 comments:

محمد حذوان بن حميدان said...

wah..byk btl soaln ustzh farah yg prlu dijawb..ha3 (^_^)

BINTUN AS-SIDQ said...

kak yana jahat... heheehe... syukran la sebb sudi jwb soalan yg berjela-jela nie.. heheheh...

ustaz hazwan - nak tlg jwab sekali pun boleh... dialu-alukan..

...wardahdiana... said...

salam...
to hzwan ;
mmg bnyak pun..
dah la susah2..
hurmm..

to bintun as-sidq :
hurmm..
afwan..
mmg berjela2 pun..
sampai lenguh sendi dan tulang akak yang gagah dan perkase ni..=p
akak jahat?
baru taw kew?..
haha..

i_me.... said...

salam ziarah...waa mcm best..dlu dh penah kne tag gak,tp xde jwb soalan byk2 g2 hehe..juz kne copy gmbr je....;)

...wardahdiana... said...

salam..
to i_me :
tq coz dtg ziarah..
terharu3...ishk3
=)

Anonymous said...

fuh..nsib baik x jena tag
hehehe
klu x, lenguh sampai berbulan2 la...
hehe

besut_guy